Založ si blog

Keď si pri mne

A ja som pri Tebe. Akoby bol svet len meno pre všetko nepodstatné okolo nás, okolo Teba. Vnímam ťa a ty mňa ako akoby od toho záviselo, či budeme žiť ďalej. V tvojich očiach vidím svoj odraz. Nikdy som sa tak rada nevidela. Hľadíš na mňa a aj bez dotyku cítim viac nehy a túžby než kedykoľvek predtým.

Ničoho sa nebojím. Ani toho,že táto chvíľa skončí, lebo mám pocit, že bude trvať nekonečne. Veď ten cit v mojom srdci je nezastaviteľný, taký prirodzený…Akoby tam bol už od začiatku celého ľudstva a len čakal kedy uvidím tvoju tvár, aby ožil.

Zatvoríme oči a cítime blízkosť jeden druhého. Hoci mám zatvorené oči, nikdy som nevidela jasnejšie. Vidím ťa takého ako si a vďaka tomu viem, že Boj je tu. Lebo on dokáže stvoriť niečo tak dokonale. Si moja viera a moja nádej, že život nie je taký krátky a nebo naozaj existuje. Ty si moja príprava na ten raj.S tebou dokážem všetko. Nie si moje druhé krídlo, lebo každý máme svoje vlastné krídla. Ty mi však dávaš odvahu a silu lietať. Bez nich by boli krídla zbytočné.

Tvoja láska by však nikdy nestačila. Naše šťastie tvoria obe naše srdcia, to že ja milujem Teba a ty mňa. Je to také neskutočné ako výhra v lotérii, že z toľkých ľudí na tejto Zemi, my sme našli jeden druhého bez hľadania, len so snom o láske. Nemám už viac strach ani z budúcnosti, lebo nepremýšľam nad tým, čo bude. Ja si užívam práve túto chvíľu keď som s Tebou.

Chýbaš mi aj keď stojíš oproti mne a nepoznám spôsob ako ti dokonale vyjadriť moju lásku. Nie sú na to ani slová a nestačia dotyky či skutky.

Viem len, že ak raz už nebudeš stáť pri mne, Ja budem aj tak stále pri Tebe.

 

Ego láska

13.11.2018

Koho ľúbiš viac mňa či seba povieš prepáč keď ho povedať treba alebo ťa zohreje tvoje ego počas chladných nocí dočkáš sa od svojej pýchy pomoci kedy začneš hovoriť že ťa to mrzí že chýba ti môj úsmev a nechceš už slzy ja viem človek sa musí mať rád ale aby si viac mal viac by si mal dať veď nedá sa žiť len s láskou k sebe keď srdce ma ťahá k tebe preto [...]

Záhrada

26.06.2018

Poď ukážem ti kde rastú najkrajšie kvety Záhrada ktorá nikdy neuvädne Poď urobíme si tam deti Nech každý závisťou zbledne Oni nevedia ako krásne vonia divý kvet Nevedia kde je náš tajný svet Nikdy nebudú ležať obsypaní lupeňmi bozkov Nenaučia sa polievať kvety láskou Poď zavediem ťa do našej skrytej záhrady V nej vždy zabudneme na všetky prekážky a zábrany Len [...]

Láska nepozná cestu

02.05.2018

Keď rozmýšľam či si prišiel ty ku mne alebo ja k tebe, neviem sa rozhodnúť. Zdá sa mi akoby sme od začiatku sveta boli spolu. Dá sa kráčať k niečomu čo už dávno kráča s tebou? A teraz neviem pred tebou ujsť. Kamkoľvek idem, moje oči hľadajú tvoju tvár, moje uši chcú počuť tvoj hlas, moje telo túži po tvojom objatí a srdce kričí len tvoje meno. Nezáleží po [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 23896x
Priemerná čítanosť článkov: 1707x

Autor blogu

Kategórie